Ciupercile se curata, se spala, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas cu putina apa, si se lasa sa fiarba 20 min, acoperit. Ouale fierte, se taie marunt(numai unul), se pune in salatiera cu ciupercile racite si scurse bine. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie pestisori, se presara cu sare si se freaca usor, apoi se adauga in salatiera cu ciuperci. Se codimenteaza cu sare, zeama de lamaie si se toarna deasupra ulei. Se amesteca bine si se orneaza cu felii de ou. Pe deasupra se presara cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii