autor:

» » , Salate, Salate

Salata de ciuperci cu peste si maioneza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
250 g peste (eu am folosit ton ), 250 g ciuperci fierte sau calite putin, 3 cartofi fierti, 3 morcovi fierti, 4 castraveti acri, 200g sos de maioneza cu iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete cartofii, morcovul si castravetii, iar cupercile se taie lamele. Se pun intr-un castron toate se adauga si pestele apoi maioneza si se potriveste de sare si piper.

Se poate face si fara sa se amestece maioneza , acesta lasandu-se separat si fiecare isi pune cat doreste.

Simpla, buna si foarte rapid de facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu peste si maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de bostanei

Salata de bostanei

Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se lasa bostaneii

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata tzatziki

Salata tzatziki

Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri. Puneti castravetii intr-un castron, foile

17 voturi    6 comentarii
10 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g peste (eu am folosit ton )
  • 250 g ciuperci fierte sau calite putin
  • 3 cartofi fierti
  • 3 morcovi fierti
  • 4 castraveti acri
  • 200g sos de maioneza cu iaurt

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata cu dovlecei la gratar si ton Salata cu dovlecei la gratar si ton

Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele. Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Fasole batuta cu lipie