Coditele ciupercilor se indeparteaza si se toaca.Branza se taie cuburi.Se incing 2 linguri de ulei si se prajesc palariile ciupercilor 5 minute,se condimenteaza si se pun separat intr-un vas.Usturoiul pisat se pune in uleiul in care s-au prajit palariile ciupercilor,si apoi se calesc si coditele.Se pune spanacul si se condimenteaza;se adauga branza,sosul de soia si se umplu ciupercile cu acest amestec.
Se frig palariile pe o tabla cca. 10 minute.Rosiile se taie in doua,salata fasii.Se adauga sucul de lamaie,3 linguri de ulei,apoi se condimenteaza cu sare,piper si zahar.Se asaza ciupercile,rosiile si salata pe un platou si se toarna dressingul.Se orneaza cu felii de lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii