Salata de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida frumoasa , alba si fara pete
  • 4-5 linguri maioneza
  • 4-5 linguri smantana
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Conopida se desface in buchete si se spala f bine.Se fierbe intr-o oala apa cu 1 lingura de sare si cand clocoteste se adauga conopida si se fierbe.Cand e gata se scoate intr-o sita si se lasa la scurs si la racit.Cand e racita bine se zdrobeste cu furculita si se adauga maioneza , smantana, sarea si piperul.Cui ii place mararul poate adugata marar tocat dupa gust.Cui ii place cu usturoi , poate adauga 1-2 catei de usturoi pisati.Se serveste rece de la frigider ca atare sau cu salata de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise