Conopida se desface in buchete si se spala f bine.Se fierbe intr-o oala apa cu 1 lingura de sare si cand clocoteste se adauga conopida si se fierbe.Cand e gata se scoate intr-o sita si se lasa la scurs si la racit.Cand e racita bine se zdrobeste cu furculita si se adauga maioneza , smantana, sarea si piperul.Cui ii place mararul poate adugata marar tocat dupa gust.Cui ii place cu usturoi , poate adauga 1-2 catei de usturoi pisati.Se serveste rece de la frigider ca atare sau cu salata de rosii.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii