Reteta postata pe: 12 aprilie 2005
Ingrediente
1 conopida mare (fara pete), 2-3 iaurturi danone cremoso (au consistenta unei smantani, dar mai putine calorii), 3-4 catei usturoi, 2 legaturi marar, sare si piper dupa gust.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Conopida spalata si curatata se rupe in buchetele si se fierbe 10-15 minute. Se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca.
Intr-un castron pune iaurtul, usturoiul pisat, sare, piper si marar tocat marunt. Amesteca-le toate, apoi adauga conopida. Serveste dupa ce a stat macar 2-3 ore la frigider
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu iaurt si usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010
O bunatate !