Conopida o desfacem in buchetele si o punem la fiert in apa cu sare 10-15 minute. Se scurge de zeamă şi se lasă să se răcească.
Se face o maioneza din doua galbenusuri( unul fiert si unul crud) amestecate cu o lingurita de mustar si cu uleiul.
Adaugam doua linguri de maioneza la iaurt si amestecam. Asezonam sosul format.
Usturoiul il cutatam si il pisam apoi il adaugam impreuna cu patrunjelul tocat la sosul format.
Conopida fiarta o tocam marunt apoi o amestecam cu sosul si dam la rece. Mai tarziu dupa ce s-au patruns toate condimentele, gustam si daca e cazul asezonam.
Punem salata intr-un bol si o ornam.
Servim salata alaturi de painea proaspat scoasa din cuptor.
Pofta mare !
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii