# Speli conopida, o desfaci in buchetele si o fierbi in apa cu sare impreuna cu morcovii taiati rondele.
# Le scurgi de zeama, apoi le amesteci cu ardeii taiati cubulete, ceapa tocata si ouale fierte si taiate in bucati.
# Prepari apoi sosul astfel: cureti castravetii, ii dai pe razatoarea mare, presari sare si ii presezi intr-o sita sa se scurga de toata zeama.
# Separat, pisezi usturoiul si torni uleiul amestecand pana obtii o pasta alba.
# Pui apoi castravetii peste usturoiul pisat, torni iaurtul, adaugi sare (daca mai trebuie), piper si mararul tocat.
# Pui salata de conopida intr-un castron, pe frunze de salata verde, torni sosul si ornezi cu felii de rosii si masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii