Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert se scoate din apa se lasa la scurs si se aseaza intr-un vas, peste ea se pune maioneza facuta din 1 galbenus frecat cu ulei,mustar si putina zeama de lamaie,se adauga 1 cana lapte batut , sare, patrunjel,usturoi pisat si se orneaza cu patrunjel verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii