Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie(400-500 grame),eu am folosit conopida congelata
  • 4-5 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel(dupa preferinta)
  • 1 ou,ulei,sare,zeama de lamaie

Mod de preparare

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert se scoate din apa se lasa la scurs si se aseaza intr-un vas, peste ea se pune maioneza facuta din 1 galbenus frecat cu ulei,mustar si putina zeama de lamaie,se adauga 1 cana lapte batut , sare, patrunjel,usturoi pisat si se orneaza cu patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor