autor:

» » , Salate, Salate

Salata de conopida si varza Brussels

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
500 gr conopida, 500 gr varza Brussels, 1 lingura plina cu mustar cu boabe, 2-3 catei usturoi, 2 linguri suc lamaie, 4 linguri ulei masline, sare, piper, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se desface buchetele micute. Varza daca e mica se lasa intreaga, daca e mai mare o taiati in jumatate.
Fierbeti legumele fie in apa cu sare, fie ca mine pe abur. Pe abur timpul de fierbere e de 25 minute. Puneti legumele (scurse daca e cazul) intr-un bol si lasati sa se raceasca.
Separat preparati dressingul din: mustar, suc de lamaie, cateii de usturoi striviti si ulei. Condimentati cu sare si piper. Turnati-l peste legume si amestecati usor. Mai adaugati sare sau piper dupa gust.
Pastrati la frigider. Serviti ca si garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida si varza Brussels" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de bostanei

Salata de bostanei

Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se lasa bostaneii

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata tzatziki

Salata tzatziki

Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri. Puneti castravetii intr-un castron, foile

17 voturi    6 comentarii
10 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr conopida
  • 500 gr varza Brussels
  • 1 lingura plina cu mustar cu boabe
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 linguri suc lamaie
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Retete

din Salate diverse

Salata cu dovlecei la gratar si ton Salata cu dovlecei la gratar si ton

Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele. Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Pasta de branza dulce cu legume