Ingrediente
Avem nevoie de:, -4 rosii de marime medie, -sucul de la 2 lamai, -2 ardei verzi iuti, -1/2 legatura de coriandru verde, -2 linguri ulei de masline, -sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic 10 minute.
Se curata apoi de coaja, se mixeaza si se pune piureul obtinut intr-un bol.
Coriandrul se spala si se mixeaza impreuna cu ardeii iuti , pe care i-am curatat de seminte si taiat marunt marunt.
Se adauga aceasta mixtura la rosii impreuna cu sucul de lamaie.
Se potriveste de sare.
Pofta buna!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Tare bunã mai este!!!picantã pe gustul meu :)
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Cu ce se mananca salata asta? Ade