Intr-o cratita de marime medie, pune impreuna supa, scortisoara, ghimbirul, chimionul si sofranul. Adauga si couscous-ul incet, amestecand continuu pana la punctul de fierbere, timp de 1 minut. Acopera apoi bine cratita si da la o parte de pe foc, lasand inca 15 minute.
Dupa ce s-au scurs cele 15 minute, amesteca couscous-ul cu o furculita si transfera-l intr-un bol, lasand sa se raceasca. Apoi amesteca din nou, avand grija sa nu desfaci eventualii bulgari formati.
Adauga morcovul, ardeiul, castravetele, ceapa, marul, smochinele, nautul si amesteca.
Intr-un borcanel mic, cu capac, adauga uleiul, zeama de lamaie, piperul si sarea, pune capacul si agita bine, pana la amestecare. Toarna dressingul peste salata si amesteca bine. Acopera bolul si pune compozitia la frigider cateva ore.
Salata se mai poate asezona cu mai multa zeama de lamaie, sare sau piper, dupa gust, inainte de servire.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii