Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 02 iunie 2009
Ingrediente
1 ceasca couscous, 2 rosii, 4 cepe verzi, 10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel), 3 linguri ulei masline, 3 linguri suc lamaie, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Turnati apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca, cea cu care ati masurat couscous-ul), cat sa fie perfect acoperit si lasati sa stea 5 minute, lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Adaugati 1 lingura ulei si aerisiti-l cu o furculita pana se desface bob cu bob.
Rosiile le taiati in doua si scoateti partea cu seminte. Tocati pulpa ramasa marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.
Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de couscous cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate