Se spala creierul, se curata de pielita si se fierbe in apa cu sare si cu putin otet. Dupa ce a fiert, se scoate si se lasa sa se raceasca.
Se pune intr-un castron, se adauga miezul de piine inmuiat in lapte, se aduga untul sau uleiul, se sareaza si se pipereaza. Se pune suc de lamiie sau otet, dupa gust.
Se amesteca bine pina se formeaza o pasta omogena.
Se toaca ceapa marunt dar nu se incorporeaza in salata decit in momentul servirii.
Se pune pe un platou si se garniseste cu masline si frunze de salata verde.
Se serveste dupa 10 - 15 minute de la preparare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii