Creierul proaspat se spala si se curata de pielita. Apoi se pune la fiert intr-un vas cu apa si sare, timp de 30 min. Ouale se fierb tare, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Salata verde se desface si se spala in multe ape. Creierul fiert si racit se taie felii care se pun in salatiera pe frunze de salata. Peste creier se aseaza feliile de oua. Maioneza, in care se adauga mustar, zeama de lamaie si sare, se amesteca bine si se toarna peste creier, presarandu-se deasupra cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii