Salata de creson cu smantana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de creson
  • - 200 grame piept de pui
  • - 3 castraveti
  • - 4 ciuperci
  • - 2 linguri de smantana
  • - piper
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Cresonul se taie fasii.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delikat.

Castravetii si ciupercile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga smantana amestecata cu piperul si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise