Se taie cat mai subtire varza si se presara sare peste ea si se lasa deoparte.
Separat se curata morcovii si telina ,se spala si se rad pe razatoate.
Se spala salata si ardeiul gras.
Se taie ardeii si ceapa fidelute si se pun peste morcovi si telina.
Se taie si salata si se pune peste celelalte legume.
se stoarce putin varza si se adauga peste toate celelalte legume.
Se ameteca bine toate legumele se pune sare dupa gust si la final se adauga Knorr mediteranean.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii