Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 mai 2009
Ingrediente
1 ridiche neagra, 1 telina, 1 morcov mai mare, 1 radacina de patrunjel, , 1/2 pastirnac, 1 sfecla rosie, 2 linguri untdelemn, 1 lingura otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga
sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca
sa intre bine in zarzavat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Spalam bine legumele si le taiem apoi felii si cubulete dupa caz, intr-un bol.
Fasolea boabe o spalam
13 voturi
1 comentariu
10 min
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate