Salata de cruditati

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ridiche neagra, 1 telina, 1 morcov mai mare, 1 radacina de patrunjel,
  • 1/2 pastirnac, 1 sfecla rosie, 2 linguri untdelemn, 1 lingura otet, sare

Mod de preparare

Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga

sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca

sa intre bine in zarzavat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor