Morcovii, gulia, sfecla rosie, telina, ridichiile si usturoiul se dau pe razatoarea mica. Pentru mere se foloseste razatoarea mare. Ceapa o taiem rondele subtiri. iar rosiile fie le taiem feliute subtiri, fie le taiem in 4 daca optam pentru chery. Stropim cu zeama de la o lamaie sa nu oxideze. Se serveste cu iaurt simplu sau amestecat cu KNORR Salad Dressing tzatziki.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii