Se spala legumele si se curata. Se indeparteaza cotorul din ardei. Din rosii se indeparteaza semintele. Se fierb ouale de prepelita. Prazul se taie rondele iar restul de ingrediente se taie julienne. Cascavalul se curata si se taie cuburi . Cand totul este pregatit toate ingrdientele se pun intr-un castron ,se amesteca. Se adauga sarea,piperul,uleiul de masline si zeama de lamaie dupa care se amesteca si se pastreaza in frigider. La servire se pune deasupra fiecarei portii cate un ou de prepelita taiat in doua si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii