autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de cruditati

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
250 g telina, 250 g morcov, 1 mar, 100 g maioneza.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata telina, morcovii, marul, se spala si se dau pe o razatoare fina. Se storc bine de zeama si se adauga maioneza amestecandu-le pe toate. Se serveste in cupe sau pahare mari cu o maslina verde deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de cruditati cu telemea de capra si smantana

Salata de cruditati cu telemea de capra si smantana

Taiem castravetii, rosiile, ridichiile si telemeaua cubulete mici. Taiem salata, razuim morcovii

0 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
salata cruditati-coleslaw

salata cruditati-coleslaw

varza,morcovul,telina si prazul se rad sau se taie in robot,maricele,razatoarea de mere.Separat se

35 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Timbale de fasole si spuma de sunca