1. Telina si morcovii se curata, se spala, se sterg bine de apa, se feliaza si se taie bastonase fine.merelor li se scoate miezul,acesta se taie baghete, se stropesc cu zeama de lamaia sa nu se oxideze;
2. Intr-un vas se pun galbenusurile de ou, un praf de sare si o lingura de mustar si se face maioneza;
3. Legumele taiate se amesteca impreuna cu merele, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga maioneza si se amesteca usor pana la omogenizare;
4. Se presara cu patrunjel si se acreste dupa gust.
Merele scobite se umplu cu salata de cruditati si se orneaza cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii