autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cruditati cu sos de branza de vaci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 500 g branza de vaci, , 5 linguri smantana, , 1 lingurita zeama de lamaie, , 2 catei de usturoi, , 1 ceapa mica, , 1 castravete,, 1 morcov, , 1 ardei gras (mic), , 1/2 legatura menta, , 1 legatura marar (tocat),, sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de vaci, smantana si zeama de lamaie, se incorporeaza ceapa si usturoiul tocate marunt, se sareaza si se pipereaza. Se curata castravetele, morcovul si ardeiul gras. Castravetele si morcovul se dau pe razatoarea mare, iar ardeiul se taie cubulete. Se incorporeaza toate in sosul de branza cu smantana, se adauga menta si mararul verde tocat si se mai gusta o data de sare si piper. Salata astfel preparata se serveste cu biscuiti sarati sau cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu sos de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Tabulah

Tabulah

- se scurge sucul de la jumatate de lamie si se amesteca cu jumatate cescuta de ulei de masline si

7 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de sfecla cu castraveti murati si branza Tofu

Salata de sfecla cu castraveti murati si branza Tofu

Cu totii stim ce depozit de vitamine si microelemente este sfecla. Insa cel mai important este ca

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 castravete,
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (mic)
  • 1/2 legatura menta
  • 1 legatura marar (tocat),
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata Sasa (Sasa salad)-cu legume si iaurt