Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 20 iunie 2009
Ingrediente
1 capatana salata verde, 1 legatura ceapa verde, 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde, 1-2 rosii, 5-6 ridichi de luna, 150g sunca, 150g parmezam, 1 pahar iaurt, 1 legatura verdeata
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE CRUDITATI CU SUNCA SI PARMEZAN" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
optional se pot adauga alte legume proaspete
se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc
Pentru
3 voturi
2 comentarii
20 min
Salata se spala, se rupe si se distribuie in 2 boluri. Taiem ceapa solzisori si o adaugam peste
5 voturi
3 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate