autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cus-cus

Autor: atalia foltut (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: atalia foltut (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 martie 2008

Ingrediente
un pachet de cus-cus, o cutie de porumb, 200 gr. salam de sunca, 3-4 gogosari rosii din otet, maioneza din 250 ml de ulei.

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Fierbi cus-cus-ul in apa cu sare, il limpezesti in 2-3 ape si il lasi la racit. Salamul il tai cubulete mici, la fel si gogosarii; porumbul il scurgi de zeama si le amesteci pe toate cu cus-cus-ul foarte bine racit, le condimentezi dupa gust si adaugi maioneza. Lasi la frigider cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cus-cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu cus-cus, sos tzatziki si piept de pui in crusta de mirodenii

Salata cu cus-cus, sos tzatziki si piept de pui in crusta de mirodenii

Pe suprafata de lucru se face o "patura" din condimente si se tavaleste peptul de pui prin el. Se

12 voturi    9 comentarii
1h
Salate cu carne
Salata de cus cus

Salata de cus cus

Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se taie bucati mici si se prajeste in margarina. Se curata

10 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • un pachet de cus-cus
  • o cutie de porumb
  • 200 gr. salam de sunca
  • 3-4 gogosari rosii din otet
  • maioneza din 250 ml de ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata italiana in stil arab