1. Speli dovleceii, ii cureti de coaja si tai felii.
2. Pui la fiert 1 l de apa cu un praf de sare si cand clocoteste, adaugi feliile de dovlecei si-i lasi pe foc 15 minute.
3. In acest timp speli mararul, il tai m,arunt si-l amesteci cu iaurt si un praf de sare sau 1 lingurita chimen.
4. Scurgi bine de zeama dovleceii fierti si torni peste ei sosul de iaurt.
SFATURI!!
Aceasta salata iti este recomandata daca suferi de gastrita hipoacida, colita, colicistita, hepatita sau esti hipertensiv.
Daca pregatesti sosul cu smantana in loc de iaurt poti consuma salata daca suferi de ulcer gastrodudenal cronic, boli renale sau diabet zaharat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii