1. Speli dovleceii, ii cureti de coaja si tai felii.
2. Pui la fiert 1 l de apa cu un praf de sare si cand clocoteste, adaugi feliile de dovlecei si-i lasi pe foc 15 minute.
3. In acest timp speli mararul, il tai m,arunt si-l amesteci cu iaurt si un praf de sare sau 1 lingurita chimen.
4. Scurgi bine de zeama dovleceii fierti si torni peste ei sosul de iaurt.
SFATURI!!
Aceasta salata iti este recomandata daca suferi de gastrita hipoacida, colita, colicistita, hepatita sau esti hipertensiv.
Daca pregatesti sosul cu smantana in loc de iaurt poti consuma salata daca suferi de ulcer gastrodudenal cronic, boli renale sau diabet zaharat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii