Mod de preparare
Dovleceii se taie in bucati triunghiulare, se prajesc in ulei, se scot dupa ce s-au rumenit bine si se pun pe un servetel;
Ciupercile se taie in jumate sau in patru, apoi se prajesc la fel ca si dovleceii;
Dupa ce s-au prajit si ciupercile si dovleceii, se pun intr-o salatiera, se adauga prazul sau cozile de arpagic, taiate marunt, frunzele de salata taite fasii, sare, piper. Se amesteca bine;
Toate ingredientele pentru sos se amesteca intr-un borcan inchis cu capac, se agita bine pana la omogenizare;
Se toarna peste compozitia din salatiera, se amesteca usor, se presara cascavalul si salata este gata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii