Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Ingrediente
2-3 dovlecei de marime medie, 1 lagatura de marar, 200g maioneza, 1 capatana de usturoi, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se curata dovleceii de coaja si seminte si se fierb astfel incat sa fie usor de pasat. Se scot si se lasa intr-o sita la scurs.
Dupa ce s-au scurs se paseaza atfel incat compozitia sa fie fina si fara cocoloase. Se lasa la racit 1h apoi se adauga maioneaza si usturoiul pisat. se sareaza dupa gust
La final se adauga mararul tocat.
Optional se pot adauga si boabe de porumb din conserva.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de dovlecei cu marar si usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura
9 voturi
6 comentarii
1h 20 min
Castravetii se curata de coaja, se spala, se scurg si se taie rondele. Se aseaza in castron impreuna
2 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate