Dovleceii se curata de coaja si seminte si se taie in lamele fine, de 4-5 cm lungime si 1-2 cm latime. Se pune la fiert apa cu putina sare, cand da in clocot se introduc lamelele de dovlecei, se fierb 1-2 minute in apa clocotita. Se scot si se introduc in apa rece, se lasa apoi la scurs. Usturoiul se piseaza intr-un mojar cu putina sare, pana se obtine o pasta, se adauga piperul, chimenul, zeama de la 1/2 si uleiul de masline se amesteca bine. se adauga acest sos peste dovlecei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii