1. Cureti dovleceii, ii speli, ii pui la fiert in apa cu sare si dupa ce au fiert, ii scoti si ii lasi sa se scurga.
2. La fel procedezi si cu conopida.
3. Dupa ce s-au scurs dovlecelul si conopida, le pasezi ca sa obtii un piure.
4. Dai apoi pe razatoarea mica ceapa, o storci si adaugi zeama in piureul obtinut.
5. Pui si usturoiul tocat si potrivesti de sare si piper.
6. Separat, faci o maioneza dintr-un galbenus, ulei si zeama de lamaie.
7. Amesteci maioneza cu piureul din dovlecei si conopida si salata esta gata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii