Se curata dovleceii, se scor semintele, se taie cuburi mai mari si se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cand au fiert, se pun la stors intr-o strecuratoare deasa si se piseaza cu batatorul de cartofi, se lasa la scurs cca 30 min, dupa care se taie ceapa si usturoiul marunt si se adauga peste dovlecei. Se face maioneza dintr-un ou, mustar si ulei, se incorporeaza dovleceii in maioneza, si la sfarsit se adauga sarea si piperul, dupa gust.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii