Se fierbe fasolea curatata si spalata, in apa cu sare, se lasa sa se raceasca, se taie in bucatele de 1 cm si se pune intr-un castron; Separat se curata usturoiul, se piseaza si se face un mujdei ca o maioneza, adica se freaca usturoiul pisat cu ulei si se adauga otet iar la sfirsit smintina; Se toarna peste fasole, se condimenteaza, se serveste de la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii