autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de fasole

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
1 cana fasole rosie, fiarta, 1 cana fasole alba, fiarta, 1 cana fasole neagra, fiarta, 250g fasole verde, oparita, 1 ceapa mica rosie, tocata, 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cuburi, 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat, , Ingrediente pentru sosul de vin:, 1/4 cana otet din vin rosu, 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva., 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres), 1 catel de usturoi, tocat, 1 lingura ulei de masline, sare de mare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca cu grija intr-un vas fasolea, ceapa, ardeiul si patrunjelul.
2. Se combina ingredientele din sos si se amesteca bine. Se toarna sosul peste fasole si se amesteca cu grija, dupa care se da la rece cel putin o ora, pentru ca aromele sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata.

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata de fasole pastai

Salata de fasole pastai

Fasolea este pusa asta vara la congelator in pungi in care am pus si zeama in care au fiert. Se decongeleaza

2 voturi    2 comentarii
35 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana fasole rosie
  • fiarta
  • 1 cana fasole alba
  • fiarta
  • 1 cana fasole neagra
  • fiarta
  • 250g fasole verde
  • oparita
  • 1 ceapa mica rosie
  • tocata
  • 1 ardei gras rosu
  • curatat si taiat cuburi
  • 2 linguri de patrunjel proaspat
  • tocat
  • Ingrediente pentru sosul de vin:
  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva.
  • 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres)
  • 1 catel de usturoi
  • tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de cartofi Salata de cartofi

Mazarea si morcovul le fierb in apa cu sare cateva minute si le strecor. Cartoful, ouale, castravetii si maslinele le taiem marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de varza cu ton