Fierbeti fasolea cu un morcov, patrunjel si o ceapa.
Cand este gata, scurgeti bine, scoateti zarzavatul si, cat este inca fierbinte, adaugati sarea si amestecati cu sosul de otet si ulei, pregatit separat.
Fierbeti fasolea cu un morcov, patrunjel si o ceapa.
Adaugati maslinele si feliile de ceapa si salata este gata!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii