autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de Fasole Boabe cu Piept de Pui

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 250 g fasole boabe fiarta,, - 400 g piept de pui afumat,, - 250 g fasole pastai fiarta,, - 10 fire de ceapa verde,, - 400 g rosii,, - 2 linguri zeama de lamaie,, - 2 linguri zeama de grepfrut,, - 1/2 lingurita zahar,, - frunze verzi de telina,, - 4 linguri ulei,, - sare,, - piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui afumat feliute subtiri, si se pun intr-un castron. Boabele si pastaile de fasole fierte se pun peste carne. Se curata ceapa verde se spala si se taie inele de 3-4 cm, care se pun in castron impreuna cu rosiile spalate si taiate felii. Se pune si telina tocata marunt, Uleiul, zeama de lamaie si de grepfrut, zaharul, sarea si piperul (mai mult) se bat intr-un castronel, cu un tel, pana se obtine un sos vinegret omogen.

Acesta se toarna peste componentele din castron si totul se omogenizeaza. Salata se lasa minimum 15 minute, ca sa se patrunda gusturile, dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Fasole Boabe cu Piept de Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de sparangel cu cartofi noi

Salata de sparangel cu cartofi noi

Se fierb tare cartofii noi, se lasa sa se raceasca. Eu ii spal cu peria de vase si nu-i mai curat

0 voturi    2 comentarii
1h
Salate diverse
Salata de bostanei

Salata de bostanei

Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se lasa bostaneii

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 250 g fasole boabe fiarta,
  • - 400 g piept de pui afumat,
  • - 250 g fasole pastai fiarta,
  • - 10 fire de ceapa verde,
  • - 400 g rosii,
  • - 2 linguri zeama de lamaie,
  • - 2 linguri zeama de grepfrut,
  • - 1/2 lingurita zahar,
  • - frunze verzi de telina,
  • - 4 linguri ulei,
  • - sare,
  • - piper.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata de spanac cu oua si telemea