Crevetii se calesc timp de 3 - 4 minute, in ulei de masline, la foc rapid, dupa care se scot pe un servet absorbant.
Fasolea, dupa ce a fiert in apa cu sare, o lasam la racit dupa care o punem intr-un bol de salata, adaugand si crevetii.
Portocala se curata de coaja si se taie felii subtiri, se adauga in bol.
Avocado se curata de samburi, se taie felii subtiri si se stropesc cu zeama de lamaie, dupa care se aduga in bol.
Sosul pentru salata se prepara astfel: sucul de la o lamaie se amesteca cu sosul de soia si uleiul de masline, dupa care se adauga ceapa taiata foarte marunt, sare si piper, dupa gust.
Se amesteca sosul foarte bine si se toarna peste salata.
Pe un platou punem frunze de salata verde, iar peste punem salata astfel preparata, ornam cu patrunjel verde tocat si eventual, pe margine, creveti si felii de lamaie taiate subtiri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii