autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de fasole cu sos de vin

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 cana fasole rosie, fiarta, 1 cana fasole alba, fiarta, 1 cana fasole neagra, fiarta, 250g fasole verde, oparita, 1 ceapa mica rosie, tocata, 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cuburi, 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat, , Ingrediente pentru sosul de vin:, , 1/4 cana otet din vin rosu, 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva., 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres), 1 catel de usturoi, tocat, 1 lingura ulei de masline, sare de mare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca cu grija intr-un vas fasolea, ceapa, ardeiul si patrunjelul.

2. Se combina ingredientele din sos si se amesteca bine. Se toarna sosul peste fasole si se amesteca cu grija, dupa care se da la rece cel putin o ora, pentru ca aromele sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata bogata

Salata bogata

Se curata salata, se spala si se taie fasii. Se aseaza in 2 boluri pentru salata. Se taie rosiile

20 voturi    18 comentarii
30 min
Salate reci
Salata cu paste si ton

Salata cu paste si ton

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. Intre timp taiem cubulete mici ardeiul, maslinele

17 voturi    0 comentarii
25 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana fasole rosie
  • fiarta
  • 1 cana fasole alba
  • fiarta
  • 1 cana fasole neagra
  • fiarta
  • 250g fasole verde
  • oparita
  • 1 ceapa mica rosie
  • tocata
  • 1 ardei gras rosu
  • curatat si taiat cuburi
  • 2 linguri de patrunjel proaspat
  • tocat
  • Ingrediente pentru sosul de vin:
  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva.
  • 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres)
  • 1 catel de usturoi
  • tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de boeuf Salata de boeuf

Se taie cubulete muraturile si se pun intr-o sita la scurs. Intre timp se pun cartofii in coaja la fiert. Separat se pun la fiert

0 voturi    0 comentarii
4h
Aperitive
Salata de pepene verde cu haloumi Salata de pepene verde cu haloumi

Pepenele verde este recunoscut pentru gustul său dulce și răcoros, dar și pentru multiplele sale calități: bogat în apă

2 voturi    0 comentarii
15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata Primavera