autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de fasole cu sos de vin rosu

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
1 cana fasole rosie, fiarta, 1 cana fasole alba, fiarta, 1 cana fasole neagra, fiarta, 250g fasole verde, oparita, 1 ceapa mica rosie, tocata, 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cuburi, 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat, , Ingrediente pentru sosul de vin:, 1/4 cana otet din vin rosu, 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva., 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres), 1 catel de usturoi, tocat, 1 lingura ulei de masline, sare de mare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca cu grija intr-un vas fasolea, ceapa, ardeiul si patrunjelul.
2. Se combina ingredientele din sos si se amesteca bine. Se toarna sosul peste fasole si se amesteca cu grija, dupa care se da la rece cel putin o ora, pentru ca aromele sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Timbale de fasole si spuma de sunca

Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se

0 voturi    2 comentarii
50 min
Salate diverse
Salata de boeuf (salata rustica)

Salata de boeuf (salata rustica)

Se pun cartofii la fiert in coaja, in apa cu sare impreuna cu morcovii. Cand au fiert se lasa sa

3 voturi    4 comentarii
2h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana fasole rosie
  • fiarta
  • 1 cana fasole alba
  • fiarta
  • 1 cana fasole neagra
  • fiarta
  • 250g fasole verde
  • oparita
  • 1 ceapa mica rosie
  • tocata
  • 1 ardei gras rosu
  • curatat si taiat cuburi
  • 2 linguri de patrunjel proaspat
  • tocat
  • Ingrediente pentru sosul de vin:
  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva.
  • 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres)
  • 1 catel de usturoi
  • tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de cartofi cu maioneza Salata de cartofi cu maioneza

Spalati cartofii si fierbeti-i in coaja. Lasati-i sa se racoreasca, cojiti-i si taiati-i in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o pestisori. Adaugati

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata calda de dovlecei, rosii si branza