autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de fasole cu sos

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
1 cana fasole rosie, fiarta, 1 cana fasole alba, fiarta, 1 cana fasole neagra, fiarta, 250g fasole verde, oparita, 1 ceapa mica rosie, tocata, 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cuburi, 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat, , Ingrediente pentru sosul de vin:, 1/4 cana otet din vin rosu, 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva., 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres), 1 catel de usturoi, tocat, 1 lingura ulei de masline, sare de mare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca cu grija intr-un vas fasolea, ceapa, ardeiul si patrunjelul.
2. Se combina ingredientele din sos si se amesteca bine. Se toarna sosul peste fasole si se amesteca cu grija, dupa care se da la rece cel putin o ora, pentru ca aromele sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de cartofi noi si fasole verde cu sos de maioneza

Salata de cartofi noi si fasole verde cu sos de maioneza

- Se curăţă şi se spală bine cartofii, apoi se pun la fiert în apă cu sare sau la fiert

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Salate din oua
Salată bavareză cu parizer

Salată bavareză cu parizer

Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana fasole rosie
  • fiarta
  • 1 cana fasole alba
  • fiarta
  • 1 cana fasole neagra
  • fiarta
  • 250g fasole verde
  • oparita
  • 1 ceapa mica rosie
  • tocata
  • 1 ardei gras rosu
  • curatat si taiat cuburi
  • 2 linguri de patrunjel proaspat
  • tocat
  • Ingrediente pentru sosul de vin:
  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva.
  • 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres)
  • 1 catel de usturoi
  • tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

1 vot    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata cu piept de pui marinat si sos barbeque Salata cu piept de pui marinat si sos barbeque

Pentru inceput de apucam de marinada. Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins adaugam ceapa tocata marunt si amestecam 1 minut. Peste

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Icre de peste