Salata de fasole si brinza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • 1 ardei chipolte În sos adobo, tocat
  • marunt (2 lingurite)
  • 1/4 lingurita sare
  • 340 g fasole verde, taiata În doua
  • 1 cana boabe de porumb congelate
  • 1 conserva (425 g) fasole neagra, scursa
  • si spalata
  • conserva (425 g) fasole grasa rosie,
  • scursa si spalata
  • 1 tija de telina, taiata cubulete
  • 1/3 cana ceapa rosie, tocata marunt
  • 115 g brânza Manchego sau Monterey Jack,
  • taiata În betisoare cu latimea de 0,5 cm

Mod de preparare

Într-un castron mare, se amesteca otetul, uleiul,

mierea, ardeiul chipolte si sarea.

Între timp, Într-o oala mare de fiert la aburi, se

fierbe la aburi fasolea verde 5 minute sau pâna când

este crocant-frageda. În ultimul minut se adauga

porumbul. Legumele fierbinti se pun În castronul cu

sos si se amesteca.

Se adauga fasolea neagra, fasolea rosie, telina,

ceapa si brânza; se amesteca bine. Se serveste la

temperatura camerei sau de la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise