Într-un castron mare, se amesteca otetul, uleiul,
mierea, ardeiul chipolte si sarea.
Între timp, Într-o oala mare de fiert la aburi, se
fierbe la aburi fasolea verde 5 minute sau pâna când
este crocant-frageda. În ultimul minut se adauga
porumbul. Legumele fierbinti se pun În castronul cu
sos si se amesteca.
Se adauga fasolea neagra, fasolea rosie, telina,
ceapa si brânza; se amesteca bine. Se serveste la
temperatura camerei sau de la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii