autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

SALATA DE FASOLE VERDE CU CARTOFI SI MAIONEZA

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg. fasole verde, 2 cartofi, 4 oua, ulei, 2 catei usturoi, patrunjel, sare, piper, de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete mici, dupa care se fierb. Dupa ce fasolea si cartofii au fiert, se scurg de apa si se lasa la racit. Pina se racesc legumele, se prepara o maioneza din 3 oua fierte si unul crud, la care se adauga zeama de lamiie dupa gust si usturoi. Se amesteca legumele cu maioneza si patrunjelul taiat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE FASOLE VERDE CU CARTOFI SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de cartofi noi si fasole verde cu sos de maioneza

Salata de cartofi noi si fasole verde cu sos de maioneza

- Se curăţă şi se spală bine cartofii, apoi se pun la fiert în apă cu sare sau la fiert

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Salate din oua
Salata de naut cu vinete

Salata de naut cu vinete

Se fierbe putin boabele de naut se scurg si se pun intr-un vas adinc. Se prajesc cuburile de vinete

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciupercute pe plita