Fasolea verde,curatata,spalata,apoi fiarta in apa cu sare,se amesteca in castron cu cateva linguri de maioneza in care s-a adaugat putina smantana.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se pot adauga ridichi,curatate si taiate in rondele subtiri sau,daca sunt la indemana,cateva varfuri de sparanghel fierte in apa cu sare
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii