Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. fasole verde, 1 buc. morcov, o capatana mica de usturoi, 200 gr. carne de pui fiarta, 5 linguri de maioneza, piper, sare, vegeta, un gogosar murat si masline pentru ornat.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Fasolea se curata si se fierbe in apa cu vegeta (nu trebuie sa fie fiarta prea tare). Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se piseaza. Carnea fiarta de pui se taie fisii. Se amesteca ingredientele intr-un castron, apoi se aduga sarea, piperul si maioneza (atentie la sarare, deoarece si vegeta contine sare).
Se serveste pe un platou, ornata cu felii de gogosar murat si masline negre si verzi
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca
6 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009
Bun,bun,bun...