Se fierb cartofi in coaja, se curata si se taie in bucati nu prea mici, se presara cu sare si se amesteca. Fasolea se fierbe in apa cu sare. Se scot samburi din masline. Se aranjeaza pe un platou fasolea verde, in mijloc, se inconjoara de cartofi, deasupra peste cartofi se aseaza felii de rosii, iar intre fasole si cartofi un rand de capere si masline. Se toarna deasupra sosul preparat din otet, ulei, sare, piper si patrunjel verde tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii