autor:

GABRIELA

» » Salate

Salata de fasole verde cu mozzarella

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
500 g fasole verde, 200 g mozzarella, 6 file de ansoa, 5 linguri de ulei de masline, 3 linguri de otet balsamic, sare fina, piper negru.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe intr-o cratita cu apa clocotita, unde s-a adaugat, in prealabil, o lingurita de sare. Se lasa la fiert circa 10 minute.

2. Fasolea se scurge apoi si se lasa la racit.

3. Mozzarella se taie cubulete, iar ansoa file se taie fasii.

Sosul:

Se amesteca otetul cu doua varfuri de cutit de sare, doua de piper, ansoa si uleiul de masline. Intr-o salatiera, se amesteca fasolea verde cu mozzarella, amestec peste care se toarna sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Ciuperci gratinate cu branza si nuci

Ciuperci gratinate cu branza si nuci

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Pune ciupercile intr-un vas termorezistent.Presara deasupra branza,

3 voturi    6 comentarii
20 min
Salate de legume
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Se incepe cu prepararea salatei. Salata verde se spala si se taie fasii. Ceapa se curata, se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 200 g mozzarella
  • 6 file de ansoa
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de otet balsamic
  • sare fina
  • piper negru.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vinete cu dovlecei