autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de fasole verde cu usturoi

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg de fasole verde pastai, 2 capatani de usturoi, 1/2 cana de maioneza.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea verde se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiarta, se taie fideluta sau se da prin masina de tocat. Din usturoi se face un mujdei (cu 2-3 linguri de apa). Se amesteca fasolea taiata sau tocata cu mujdeiul si cu maioneza. Se da la rece timp de doua ore apoi se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca

4 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci
Salata de varza alba

Salata de varza alba

Se spala varza si se taie fideluta. Se amesteca cu morcovul dat pe razatoare si patrujelul. Se adauga

7 voturi    1 comentariu
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de fasole verde pastai
  • 2 capatani de usturoi
  • 1/2 cana de maioneza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de legume cu naut si seminte Salata de legume cu naut si seminte

Aceasta salată delicioasă cu năut, legume și semințe poate fi pregatita in orice sezon pentru ca acum gasim legume proaspete

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

Tăiem un căpăcel la rosii şi cu o lingurita scobim tot miezul, apoi le punem cu scobitura în jos să se scurgă bine de tot. Între

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de vinete