Descopera salata de fasole verde - o reteta simpla, sanatoasa si gustoasa. Ideala pentru orice masa, se prepara rapid si te va cuceri prin savoarea ei!
1. Se curata pastaile de fasole, se spala si se fierb in apa cu sare timp de 15 minute.
2. Dupa ce s-au fiert se varsa intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.
3. Cand s-au racit se rup in jumatate si se adauga intr-un vas.
4. Se curata usturoiul si se piseaza, apoi se adauga peste pastai.
5. Se toaca mararul marunt si se adauga si el peste pastai.
6. Se face in blender un sos din apa, otet, ulei, sare si piper, se amesteca bine si se adauga peste pastai.
7. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la frigider peste noapte.
Se poate servi alaturi de preparate din carne, dar si alaturi de preparate din legume.
Eu am servit-o alaturi de dovlecei la grill, dar si alaturi de friptura din piept de pui la grill cu cartofi prajiti.
Incearca si reteta de salata de pastai cu maioneza, salata de ciuperci si fasole pastai sau salata de fasole pastai in stil polonez.
Iar despre beneficiile consumului de fasole pastai puteti citi aici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii