Se curata mazarea si fasolea, le speli impreuna cu sfecla si le pui la fiert separat, iar intr-un ibric fierbi un ou. Rosiile se spala si cureti apoi telina si castravetele, tai telina fideluta, iar castravetele si rosiile se taie felii.
Dupa ce celelalte legume au fiert, scurgi mazarea si fasolea, cureti sfecla de coaja si o tai felii si le amesteci cu rosiile, catravetele si telina taiate. Se pregateste maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, ulei si mustar. Se adauga peste legume, potrivesti la gust de sare si piper si omogenizezi salata. Pe un platou asezi frunzele de salata verde, pui apoi salata de legume si ornezi cu felii de sfecla si boabe de mazare si rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii