autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de fasole

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
500 gr fasole, 1 morcov, 1 legatura marar, 3 cepe verzi, 3 linguri ulei, 1 lingura otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea si morcovul. Se lasa sa se raceasca , dupa care se adauga mararul . Se sareaza dupa care se adauga otetl si uleiul. Dupa gust se aduga masline fara simburi taiate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de fasole

Salata de fasole

Fasolea fiarta se lasa la strecurat. Se taie marunt ceapa, gogosarul si castravetele. Incorporam

46 voturi    11 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de cruditati cu fasole boabe

Salata de cruditati cu fasole boabe

Spalam bine legumele si le taiem apoi felii si cubulete dupa caz, intr-un bol. Fasolea boabe o spalam

13 voturi    1 comentariu
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr fasole
  • 1 morcov
  • 1 legatura marar
  • 3 cepe verzi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Midii a la marinera