Portocalele se cojesc si se taie in rondele se pun in apa fierbinte pt 3 min, se toaca fenicul numai partea alba, se adauga portocalele, salata, dresing, 2 linguri otet balsamic, 2 ulei de masline, piper negru proaspat macinat, usturoi si sare. Se lasa o ora la macerat dresingul, dupa care se serveste peste salata.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii