autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

Salata de fenicul

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1 bulb de fenicul, 1 ceapa rosie, 1 lingurita capere(spalate si stoarse un pic), 1 lingurita patrumjel tocat, maioneza, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Feniculul se taie felii, ceapa se taie pestisori fini, se amesteca feniculul, ceapa, caperele cu sare si piper, se pune maioneza amestecind usor. Se pune pe platou si se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fenicul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat

5 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Salata de fenicul cu portocale

Salata de fenicul cu portocale

Se spala si se curata bine radacina de fenicul. Se taie felii nu prea groase si se pune la fiert

7 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 bulb de fenicul
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita capere(spalate si stoarse un pic)
  • 1 lingurita patrumjel tocat
  • maioneza
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat